Gratis verzending vanaf €65, in Utrecht gratis bezorging met de bakfiets vanaf een bestelling van €40! Reisboeken worden gratis verzonden.

Cin Cin! en 'Wijn Aan Tafel' gaan samenwerken!

Wijn Aan Tafel

Een passie van Tom Plat van Wijn Aan Tafel is om groepen mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de kunst van het proeven van wijn. Oftewel Samen proeven en Samen ontdekken. Volgens hem hoef je immers geen vinoloog te zijn om goed te kunnen proeven. (Bijna) iedereen kan proeven en als je dit dan ook nog eens onder woorden kan brengen ben je al een heel eind.

Bij een wijnproeverij van Wijn Aan Tafel leer je de basis van het wijnproeven: hoe wordt wijn gemaakt, wat is van invloed op de smaak van wijn, wat voor smaken kun je verwachten en waar moet je op letten tijdens het proeven. Dat proeven ga je met Tom dan ook volop doen! Dit allemaal vergezeld van een goed stukje kaas van Harry, de Smaakspecialist uit Zwolle Zuid.

Afhankelijk van de wensen kan een proeverij geheel op maat gemaakt worden. Uiteraard zullen ook wat Italliaanse wijnen uit ons assortiment de revue passeren. Zo kun je goed kennis maken met inheemse druiven zoals de Aleatico en de Biancame.

Een proeverij is er al vanaf EUR 30 pp en bestaat uit: 

- Proeverij van 6 tot 10 verschillende wijnen
- Bijpassende kazen
- Brood

Er wordt gezorgd voor spuugemmers (vaak alleen gebruikt voor de echte proevers, want je mag het zeker ook lekker opdrinken), kaarten om aroma’s te herkennen, kristallen glazen en proefformulieren. 

Reserveren

We moeten nog even geduld hebben voordat Corona het weer toelaat om in groepen bij elkaar te komen, maar zet alvast een wijnproeverij met vrienden, collega’s of familie met potlood in je agenda voor 2022!

Voor meer informatie en prijzen neem contact op met ons (info@cincin-wijn.nl).

Sluit (esc)

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 1x per maand informatie over ons assortiment, aanbiedingen en leuke weetjes over Italië!

Leeftijdscontrole

Welkom bij Cin Cin! Om een mooie fles wijn uit te zoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.

Zoek

Toegevoegd aan winkelmand