Gratis verzending vanaf €65, in Utrecht gratis bezorging met de bakfiets vanaf een bestelling van €40! Reisboeken worden gratis verzonden.

Verzenden, afhalen en retourneren

Verzenden

Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen je bestelling bij je thuis af te leveren door DPD via Vinologix. Vinologix is gespecialiseerd in het breukvrij verzenden van dranken via een pakketdienst (in dit geval DPD).

Zodra wij je bestelling bij DPD hebben afgegeven ontvang je een automatische email met de aflever dag en ’s ochtends een bericht met het aflevertijdvak van 1 uur. Je bestelling wordt verzonden in breukvrije verpakkingen.

Vanaf 1 juli 2021 is de nieuwe Alcoholwet van kracht. Dit betekent dat pakketten die alcohol bevatten geleverd moeten worden met een leeftijdscheck. DPD draagt hier zorg voor. 

 

Verzendkosten

  • Op boeken zitten geen verzendkosten
  • Voor wijn geldt een minimale bestelling van 3 flessen wijn
  • Op wijn gratis verzending bij bestellingen boven de € 65
  • Bij bestellingen onder de € 65 bedragen de verzendkosten € 6,95
  • Binnen Utrecht geen verzendkosten bij een bestelling boven de € 40, mits de bestelling geleverd kan worden met de bakfiets – na plaatsen van bestelling is afstemming over tijdstip van bezorging nodig

 

Afhalen

Kom gerust langs om een bezoekje te brengen aan onze wijnkelder om je favoriete wijn in te slaan. Uiteraard worden dan nooit verzendkosten in rekening gebracht. Graag vooraf contact opnemen om een afspraak te maken.

 

Retourneren

Niet tevreden? Neem contact met ons op en we kijken naar een passende oplossing.

Sluit (esc)

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 1x per maand informatie over ons assortiment, aanbiedingen en leuke weetjes over Italië!

Leeftijdscontrole

Welkom bij Cin Cin! Om een mooie fles wijn uit te zoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.

Zoek

Toegevoegd aan winkelmand