Gratis verzending vanaf €65, in Utrecht gratis bezorging met de bakfiets vanaf een bestelling van €40! Reisboeken worden gratis verzonden.

Whispering Angel

Whispering Angel

Op 15 oktober kwam er na lange tijd weer eens een single uit van Adele, de Britse zangeres die diep verscholen in de anonimiteit heeft gewerkt aan een enorme fysieke metamorfose. De single 'Easy on me' was de voorbode van haar nieuwe studio album, '30'. Dat vierde album van Adele – haar eerste sinds zes jaar – kwam uit op 19 november en deze gebeurtenis werd begeleid door een enorm publiciteitsoffensief. Zo stond Adele simultaan op de covers van zowel de Britse als Amerikaanse Vogue en was ze voor een concertspecial te gast bij Oprah Winfrey. Die twee uur durende CBS special wordt (of werd: dat hangt af van het moment dat u deze blogpost leest) op 23 november in zijn geheel op NPO3 uitgezonden. Het was haar eerste openbare optreden sinds 2017. En last but not least heeft Adele onze eigen Paul de Leeuw uitgenodigd in Londen om haar exclusief voor zijn programma Busje komt zo te interviewen. De Leeuw en Adele hebben een oude en innige band met elkaar sinds zij in 2007 voor het eerst te gast was in zijn show, toen het publiek haar nog niet kende. De Leeuw kondigde haar destijds aan als 'een heel groot talent waar iedereen nog van ging horen'. Nou, die voorspelling is wel uitgekomen! Sindsdien onderhoudt het duo een warme band, die in 2015 na de release van haar succesalbum '25' leidde tot de special Adele & De Leeuw. "In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend was om haar weer te zien”, zegt De Leeuw over het gesprek, dat op 25 november om 21.30 uur te zien is op NPO1.

Dat er veel met Adele is gebeurd, is een understatement. Bij Oprah Winfrey sprak de zangeres vrijmoedig over haar scheiding van Simon Konecki (met wie ze een zoon heeft, Angelo), over haar moeizame relatie met haar vader Mark Evans, over haar spectaculaire gewichtsverlies, over haar stage fright en natuurlijk over haar nieuwe album. Eerder onthulde ze aan Vogue dat ze een 'nauwe relatie' heeft gehad met drank. “Ik was altijd al gefascineerd door alcohol. Het heeft mijn vader van mij weggehouden, dus ik wilde altijd al weten wat er zo fantastisch aan was.” De lockdown en de scheiding zorgden ervoor dat ze nog meer dronk: “Ik dronk zeven nachten per week wijn.” Tot ze zichzelf een halt toeriep. Ze vertrouwde Vogue-journaliste Abby Aguirre toe dat ze verslaafd was geweest aan Whispering Angel-rosé: "I could drink five bottles of wine and have a normal conversation. But Whispering Angel turned me into a barking dog." Benieuwd geworden naar deze explosieve rosé ging ik eens op het net struinen. Ik vond er dat Whispering Angel – 'een prachtige Provençaalse rosé met een onweerstaanbaar bleke kleur en een prachtig gladde afdronk, gemaakt van Grenache, Cinsault en Vermentino – inmiddels een cultklassieker is geworden bij zowel wijnliefhebbers als VIP's. Na haar metamorfose – dankzij het bij VIP's geliefde sirtfood-dieet, waarbij je gewoon wijn mag blijven drinken en chocolade eten, verloor ze 14 kilo – houdt Adele 't bij Aperol spritz. In een interview met Vanity Fair sprak ze de vrees uit dat haar liedjes nooit meer zo goed worden als vroeger. Bij haar album '21' schreef ze haar songteksten met minimaal twee flessen Whispering Angel achter de kiezen. „De volgende ochtend dacht ik dan: fuck, dat is eigenlijk best goed. En dan zocht ik daarna naar een melodie.” Te horen aan '30' valt het best mee, Adele.

Ouder bericht
Nieuwer bericht

Laat een reactie achter

Sluit (esc)

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 1x per maand informatie over ons assortiment, aanbiedingen en leuke weetjes over Italië!

Leeftijdscontrole

Welkom bij Cin Cin! Om een mooie fles wijn uit te zoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.

Zoek

Toegevoegd aan winkelmand